Hyra lokal

På Livsuniversitetet har vi rum och lokaler till uthyrning för kortare och längre tid. Våra lokaler passar bra för bröllop, fester av olika slag.
Vår kulturlada tar upp till 150 personer sittande med scen för uppträde mm.
Vi har totalt 25 sängplatser fördelat på flerbäddsrum, ett modernt kök med stor matsal. Våra lokaler passar sig väl för möten, kurser, kick off, fester middagar, bröllop, musik, teater med mera. Vi har en bra teknik för ljud och ljus som vi ställer upp vid behov.
Du kan också boka in din familj för att under en ledig vecka besöka Roslagen med allt som finns runt oss.
Du kan hyra in dig hos oss för en dag, några dagar en vecka, en helg, vi hjälper dig med det du söker.
Välkommen med din förfrågan.

Hälsohuset

Vi kallar vår kurslokal Hälsohuset.  Från början ett stall som människor byggt och gjort om till det unika hus det är i dag. Tak med oljad laserad bakved, med stockarna kvar i taket. Det finns golvvärme, sovloft, dusch, tvättrum och toalett. Hälsohuset används för att bygga hälsa och är byggt på ett hälsomässigt sätt med naturliga material och naturfärger och väldigt lite gips, installationerna är elsanerade.

Logihuset

Är färdigställt och vinterbonat med nya golv, ny färg på gammalt beprövat sätt med naturprodukter. I huset finns ett stort kök, ny toalett och dusch. Här finns totalt 16 sängplatser i flerbäddsrum. Här finns det rum att sitta och koppla av i. Matsalen har många fönster som ger en fin utsikt över gården.

IMG_15864[1] (2)bild kopia

Kulturladan

Kulturladan har en scen, ljusrigg och stort rymligt utförande passande för en mängd olika aktiviteter, olika kulturarrangemang, bröllop, konserter, danstillställningar eller andra festligheter.

2 [1] (7)

Tipi

Här kan du hyra in dig med din familj eller ha en skön helg i naturen med egna aktiviteter.

2 [1] (9)